S-au dus sa rezolve un scandal si au ajuns sa dea amenzi pentru vanzare de lemn fara documente


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti au fost solicitaţi  să rezolve un scandal între doi bărbaţi şi au ajuns să dea amenzi pentru vânzare de lemn fără a deţine documente de provenienţă a acestuia.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, luni în jurul orelor 13:00, poliţiştii desfășurau activități specifice de serviciu pe raza localității Părhăuți, comuna Todirești, când au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani din comuna Păltinoasa cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe jos pe DJ 178A, la intrarea în satul Părhăuți a fost victima unei agresiuni comisă de un bărbat de 47 de ani, din oraşul Gura Humorului.

lemne

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului constatând că presupusul agresor a venit în localitate împreună cu încă o cunoştinţă, cu o autoutilitară încărcată cu lemne şi a oprit în dreptul porții de acces în curtea unui localnic pentru a-i vinde cantitatea de 3,5 mc lemn de foc esență fag.

În timp ce descărca lemnele în curte, între drumeţ şi acesta a avut loc o scurtă dispută verbală, bărbatul din Păltinoasa susținând totodată că a fost lovit cu pumnul în zona feței de humorean, chiar dacă nu prezenta urme vizibile de violenţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, dar în plus, humoreanul s-a ales şi cu amendă întrucât a fost prins vânzând lemne fără a avea documente legale de provenienţă.


Intră acum și în grupul de