16 porumbei voiajori de concurs, furati de la un columbofil din Marginea


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi porumbei voiajori de concurs, îngrijiţi de un columbofil de 42 de ani din localitatea Marginea, judeţul Suceava, au dispărut fără nici o urmă, în noaptea de miercuri spre joi, din gospodăria bărbatului.

A doua zi omul a cerut ajutorul poliţiştilor din localitate sesizându-i, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, că dintr-o anexă a gospodăriei, persoane necunoscute i-au sustras nu mai puţin de 16 porumbei, prejudiciul ridicându-se la valoarea de peste 1.500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, în scurt timp s-a dat de urma păsărilor, acestea fiind furate de patru tineri din localitate cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, de la care s-a reuşit recuperarea în totalitate a prejudiciului şi restituit proprietarului.

„De asemenea, cu ocazia cercetărilor s-a mai stabilit faptul că aceiaşi tineri au pătruns în luna februarie şi în locuinţa unei consătence, de unde au sustras 3 perechi de schiuri, plângerea fiind înregistrată cu autori necunoscuţi”, ne-au mai comunicat sursele citate adăugând că suspecţii sunt cercetaţi acum pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de