La 27 de ani urmarita penal pentru falsificare de polite de asigurare tip RCA


Intră acum și în grupul de

O tânără din comuna Pătrăuţi, judeţul Suceava, este urmărită penal la vârsta de doar 27 de ani pentru falsificare de poliţe de asigurare tip RCA. Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânăra este acuzată de falsificarea a peste 30 de poliţe, o infracţiune de înșelăciune şi o infracţiune de „desfăşurare a  activităţii de asigurare în/din România fără autorizarea Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, precum şi desfăşurarea activităţii fără înscrierea în Registrul asigurătorilor, reasigurătorilor şi intermediarilor în asigurări şi/sau în reasigurări”.

Potrivit rechizitoriului tânăra a falsificat în perioada ianuarie 2011 – ianuarie 2012, cu intenţie directă, mai multe poliţe de asigurare tip RCA prin trecerea unor date tehnice false sau prin încadrarea autovehiculelor în categorii inferioare. Conform surselor citate, „procurorii deţin date certe privind falsificarea de către învinuită a unui număr de 31 de poliţe de asigurare, însă există indicii că numărul acestora este mult mai mare”.

Prejudiciul total adus de tânără se ridică la suma de peste 33.000 lei în dauna brokerilor. După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de