Focuri de arma trase la granita pentru prinderea unor contrabandisti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Focurile de armă au răsunat, duminică dimineaţă, în apropierea graniţei judeţului Suceava cu Ucraina. Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul STPF Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 05:00, după ce poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere şi control a frontierei de stat, „au observat cu ajutorul aparaturii de termoviziune, un grup de persoane care se deplasa dinspre linia de frontieră către interiorul ţării”.

Oamenii cărau în spate mai multe colete voluminoase astfel că imediat la faţa locului, s-a deplasat o echipa operativă care a procedat la interceptarea acestora.

„Deoarece persoanele nu s-au supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au executat, conform procedurilor legale, două focuri de armă, în plan vertical moment în care cei somaţi au abandonat o parte din marfă şi au fugit retrăgându-se pe teritoriul statului vecin”, ne-au comunicat sursele citate.

În zona incidentului au fost descoperite două colete ce conţineau 900 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de