Doi contrabandisti, urmariti cu masina politiei mai bine de sase kilometri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi, judeţul Suceava, au avut parte pe parcursul zilei de duminică de o urmărire ca în filme pe drumurile din judeţ pentru a prinde doi bărbaţi ce se ocupau cu contrabanda de ţigări.

Totul a început, potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch, după ce poliţiştii de frontieră „au depistat în trafic pe raza localităţii Voitinel, judeţul Suceava, un autoturism marca Ford Focus despre care existau informaţii că transporta ţigări de contrabandă”.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate fapt pentru care s-a trecut la urmărirea maşinii, iar după mai bine de 6 km s-a reuşit oprirea autovehicului. În interiorul acestuia, au fost identificaţi doi bărbaţi, unul de 32 de ani, din judeţul Iaşi, iar celălalt de 37 de ani , domiciliat în judeţul Neamţ.

„La controlul efectuat asupra maşinii au fost descoperite patru colete ce conţineau aproape 2.000 de pachete cu ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană”, ne-a mai declarat Ilie Poroch. Extinzând cercetările s-a stabilit că la activitatea de contrabandă a pus umărul şi proprietara autoturismului, în vârstă de 31 de ani, domiciliată în judeţul Neamţ.

„Faţă de cei doi bărbaţi poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar faţă de femeie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă”, au mai comunicat sursele citate.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 22.000 de lei a fost ridicată de poliţiştii de frontieră în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Lucru Vicov până la finalizarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de