Panica in cartierul Obcini din municipiul Suceava, dupa fisurarea unei tevi de gaze (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

teava gaze fisurata in obcine

Neliniştea şi îngrijorarea au pus stăpânire, luni, în jurul prânzului, pe locuitorii unui bloc situat în cartierul Obcine din municipiul reşedinţă de judeţ. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, totul a început după ce locuitorii de pe strada Victoriei au simţit un puternic miros de gaz.

Alertaţi de urgenţă, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Suceava s-au deplasat la faţa locului pentru a monitoriza scurgerile de gaze de la o conductă defectă ce alimenta reţeaua de alimentare cu gaz metan a unui bloc de locuinţe.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au balizat zona pentru a interzice accesul populaţiei, iar echipajul de pe autospeciala de Cercetare Chimică Biologică Radiologică şi Nucleară a măsurat permanent parametri aerului din interiorul blocului şi din imediata vecinătate a conductei avariate.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine deoarece „în urma măsurilor prompte luate de pompierii militari s-a reuşit evitarea unei catastrofe ce putea pune în pericol viaţa şi siguranţa cetăţenilor din zonă, blindarea conductei fiind făcută de către specialiştii E-On Gaz”, ne-a declarat Dan Moroşanu.


Intră acum și în grupul de