Doua incendii izbucnite la miezul noptii din cauza unor scurtcircuite electrice


Intră acum și în grupul de

autospeciala 2

Două incendii au izbucnit aproape simultan la miezul nopţii de luni spre marţi din cauza unor scurtcircuite electrice provocate de conductori electrici defecti. Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul ISU Suceava, incendiile au fost înregistrate în localităţile Pârteştii de Jos şi Câmpulung Moldovenesc din judeţul Suceava.

La unul dintre incidente s-au deplasat pompierii militari de la Garda de intervenţie Solca pentru a stinge flăcările care cuprinseseră un adăpozit de animale dintr-o gospodărie particulară. Conform surselor citate, „la sosirea echipajelor ardea violent un adăpost de animale şi un depozit de furaje cu pericol de propagare la casa de locuit, anexe şi două gospodării situate la 2 metri de incendiu”.

În ciuda intervenţiei prompte a pompierilor, flăcările au transformat în scrum grajdul gospodăriei şi depozitul de furaje pe o suprafaţă totală de 250 de metri pătraţi, un garaj din lemn pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, 1,5 tone de porumb, 3 metri cubi lemn de foc şi doi metri cubi de cherestea.

La Câmpulung Moldovenesc, flăcările au înghiţit două garaje construite din lemn şi acoperişurile a altor două aflate în vecinătate, pe strada 9 Mai, din localitate. În urma incendiului, a ars şi un autoturism Dacia 1300 care era parcat într-unul dintre garaje. Din fericire, în ambele incidente nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de