Minora din Hartop, violata si apoi santajata de un consatean de 31 de ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 31 de ani din localitatea Hârtop, judeţul Suceava, a fost reţinut pe parcursul zilei de marţi şi introdus în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi viol, victimă fiind o minoră din aceeaşi localitate.

Tot pe parcursul zilei de marţi, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului ocazie cu care au ridicat mai multe bunuri printre care sisteme informatice şi suporturi optice tip CD și DVD.

Potrivit surselor judiciare, tânărul este acuzat că în luna februarie i-a solicitat unei consătence minoră „să întreţină relaţii sexuale în locuinţa sa, şantajând-o că, în caz contrar, va face publice imagini compromiţătoare care ar fi prezentat victima în situaţii indecente”.

Fata s-a conformat, dar după consumarea unui act sexual, în zilele următoare, tânărul nu s-a oprit şi a solicitat prietenului minorei o sumă de bani pentru a nu face publice imagini compromițătoare cu aceasta, promiţând în schimb că le va înmâna suportul magnetic cuprinzând înregistrările respective. „De asemenea, învinuitul a solicitat ca victima să mai întreţină un raport sexual în cazul în care nu dispune de suma de bani solicitată”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În urma probatoriului administrat, în cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale față de tânăr sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”şantaj şi viol”, totodată fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de