Incendiul din canalul de pe Calea Unirii, pus intentionat dupa o cearta intre boschetari


Intră acum și în grupul de

pompieri calea unirii 1

Incendiul izbucnit marţi după-amiază pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, într-un canal de la reţeaua de apă a oraşului, a fost pus intenţionat după o bătaie între boschetari.

Totul s-a aflat, potrivit IPJ Suceava, după ce lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au fost sesizaţi prin 112 că pe strada George Coşbuc, în faţa unui imobil, se află căzut un tânăr.

„Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului, l-a identificat pe acesta ca fiind un localnic de 23 de ani, persoană fără locuinţă, care a povestit poliţiştilor că în timp ce se afla în canalizarea unde a avut loc incendiul şi unde doarme de obicei, a fost lovit cu pumnii şi picioarele de un alt boschetar de 35 de ani, din Bucureşti, şi care după aceea i-a dat foc la bunurile pe care le avea în acel loc”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În incendiul produs tânărul şi-a pierdut aşternutul, telefonul mobil, mai multe haine, certificatul de naştere şi cartea de identitate, prejudiciul fiind de circa 200 de lei. Victima a formulat plângere împotriva bucureşteanului pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, dar agresorul nu a fost de găsit cercetările fiind continuate în vederea identificării şi audierii acestuia.


Intră acum și în grupul de