Descoperire macabra la Falticeni! Nou-nascut gasit mort intr-un bazin al Statiei de epurare din localitate


Intră acum și în grupul de

Staţia de epurare din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost miercuri dimineaţă locul unei descoperiri macabre. Un copil nou-născut a fost observat, în jurul orelor 10:00, plutind în apele unuia dintre bazinele acesteia.

Potrivit declaraţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, corpul bebeluşului a fost văzut agăţat de un grătar de separare, de unul dintre angajaţii unităţii. Imediat, la faţa locului, s-au prezentat atât poliţiştii cât şi un echipaj medical. Din păcate, pentru nou-născut nu s-a putut face nimic.

Ionuţ Epureanu ne-a mai declarat că bebeluşul de sex feminin, în lungime de 60 de cm, a fost preluat de serviciul de medicină legală şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei în urma căreia se va şti cu exactitate condiţiile în care micuţa şi-a pierdut viaţa. Din primele examinări, se pare însă că ar fi vorba despre o pruncucidere, fetiţa născându-se vie şi apoi a fost aruncată în apele bazinului.

Este al doilea caz de acest fel înregistrat în decursul a doar câteva ore pe raza judeţului Suceava.  Marţi seară, în jurul orelor 19:00, în cartierul Burdujeni din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost găsit aruncat într-un buncăr de gunoi un făt uman de sex masculin.

În ambele cazuri, cercetările au fost preluate de criminaliştii din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de