Acasă Actualitate Descoperire macabra la Falticeni! Nou-nascut gasit mort intr-un bazin al Statiei de...

Descoperire macabra la Falticeni! Nou-nascut gasit mort intr-un bazin al Statiei de epurare din localitate


Intră acum și în grupul de

Staţia de epurare din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost miercuri dimineaţă locul unei descoperiri macabre. Un copil nou-născut a fost observat, în jurul orelor 10:00, plutind în apele unuia dintre bazinele acesteia.

Potrivit declaraţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, corpul bebeluşului a fost văzut agăţat de un grătar de separare, de unul dintre angajaţii unităţii. Imediat, la faţa locului, s-au prezentat atât poliţiştii cât şi un echipaj medical. Din păcate, pentru nou-născut nu s-a putut face nimic.



Ionuţ Epureanu ne-a mai declarat că bebeluşul de sex feminin, în lungime de 60 de cm, a fost preluat de serviciul de medicină legală şi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei în urma căreia se va şti cu exactitate condiţiile în care micuţa şi-a pierdut viaţa. Din primele examinări, se pare însă că ar fi vorba despre o pruncucidere, fetiţa născându-se vie şi apoi a fost aruncată în apele bazinului.

Este al doilea caz de acest fel înregistrat în decursul a doar câteva ore pe raza judeţului Suceava.  Marţi seară, în jurul orelor 19:00, în cartierul Burdujeni din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost găsit aruncat într-un buncăr de gunoi un făt uman de sex masculin.

În ambele cazuri, cercetările au fost preluate de criminaliştii din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version