Perchezitii imobiliare pentru recuperarea bunurilor furate din mai multe gospodarii din Dornesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au efectuat miercuri, în localitatea Dorneşti, judeţul Suceava, două percheziţii imobiliare în vederea recuperării bunurilor sustrase din mai multe gospodării de pe raza comunei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, a fost vorba de locuinţele a doi localnici, unul de 46 iar celălalt de 38 de ani, suspecţi în mai multe cazuri de furt.

„De la domiciliul unuia dintre ei au fost ridicate cu ocazia percheziției, peste 20 de scânduri, tip dulap, cu lungimea de 4 m și grosimea de 3 cm, 2 grinzi de brad cu lungimea de 5 m și grosimea de 10 cm, 3 covoare persane, două topoare şi o drujbă, iar de pe un teren viran, din apropierea domiciliului celui de-al doilea au fost ridicate cu ocazia percheziției 20 de dulapi din brad sau molid, de dimensiuni neuniforme”, ne-au comunicat sursele citate.

O parte din bunurile identificate au fost restituite proprietarilor de drept, celelalte urmând a fi avute în vedere la extinderea cercetărilor în alte furturi cu autori necunoscuţi. „Cercetările sunt continuate în vederea identificării celorlalți autori și recuperarea prejudiciilor”,  a mai adăugat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de