Avarii la retelele de energie electrica din judetul Suceava din cauza ninsorilor


Intră acum și în grupul de

Trei din cele patru avarii la linii electrice aeriene care afectaseră aproape trei mii de consumatori casnici din judeţul Suceava au fost remediate până vineri la ora 13.30, iar echipele de intervenţie acţionează pentru remedierea defecţiunii la linia electrică aeriană Iacobeni-Cârlibaba care a afectat alimentarea cu energie electrică a unui număr de două sute de consumatori casnici, informează Prefectura Suceava, într-un comunicat de presă.

florin sinescu

Sursa citată menţionează că pe drumurile din judeţ se circulă în continuare în condiţii dificile, de iarnă, iar în judeţ acţionează 71 de utilaje de deszăpezire. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat că TIR-urile care au blocat dimineaţa tarficul pe DN 17 au fost deblocate şi au plecat pe traseu şi nu se mai înregistrează blocaje pe drumurile naţionale. El a arătat că trei persoane ce necesită dializă din comuna Muşeniţa şi care erau programate sâmbătă pentru tratamentul de specialitate sunt aduse la Spitalul Municipal Rădăuţi în condiţiile în care vremea se înrăutăţeşte.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a menţionat că bolnavii care necesită dializă şi care locuiesc în zone greu accesibile vor fi preluate de autorităţi şi transportate la centrele de dializă unde sunt arondaţi. „Este o măsură preventivă întrucât dorim să evităm orice probleme în condiţiile în care din această seară judeţul Suceava intră sub atenţionare de cod portocaliu”, a spus prefectul.


Intră acum și în grupul de