I-a disparut portofelul din salonul de spital unde era internata


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 78 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a devenit victima hoţilor în timp ce se afla internată pe patul de spital. Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost adus la cunoştinţa poliţiştilor, joi după-amiază, pe când femeia se afla la Spitalul municipal din localitate.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că bătrâna este internată în Secția de Chirurgie a unităţii medicale, împreună cu alte două persoane de sex feminin. Joi, în jurul orelor 08:30, în timp ce se afla în salon, în interior a pătruns un bărbat care a cerut bani pentru cineva care suferă de cancer, dar pentru că nu a primit nimic acesta a plecat”, ne-au comunicat sursele citate.

Ulterior, în jurul orelor 16:30, victima a constatat lipsa portmoneului din poșetă şi nu şi-a putut explica dispariţia acestuia atât timp cât în afara tânărului care a cerut ajutorul, în salon nu a mai pătruns nicio altă persoană. Din păcate, femeia nu poate da prea multe relații cu privire la semnalmentele bărbatului ceea ce îngreunează acţiunile de căutare a acestuia.

În portmoneu, se afla suma de 350 lei, 50 euro, cartea de identitate personală, două cupoane de pensie și tichete gratuite de călătorie, toate pe numele bătrânei.


Intră acum și în grupul de