Batrana lasata fara aproape o avere de un fals angajat E-On Gaz caruia i s-a permis sa intre in casa


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 84 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a rămas fără aproape o avere pentru mulţi pensionari, după ce a permis unui fals angajat E-On Gaz să intre în locuinţa ei pentru a efectua verificări la instalaţia de gaz.

Conform declaraţiilor oferite de insp.prin. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de vineri când „în jurul orelor 11:00, victima a primit în locuinţă o persoană de sex masculin, care s-a recomandat a fi de la societatea de gaz şi a invocat necesitatea efectuării unor verificări la instalaţiile şi aparatele de gătit”.

Falsul angajat a fost primit doar în bucătăria locuinţei, pentru aproximativ 20-25 de minute, iar la scurt timp după plecarea acestuia, poştaşul i-a adus bătrânei pensia pentru handicap. „În momentul în care a intenţionat să pună banii în locul în care ţinea economiile femeia a constat lipsa sumei de 74 de milioane de lei vechi pe care o păstra într-o cutie din dulapul aflat în sufrageria apartamentului” a adăugat Ionuţ Epureanu.

Acum poliţiştii încearcă identificarea autorului şi tragerea lui la răspundere sfătuind cetăţenii, pentru că nu este primul caz de acest gen, să solicite în astfel de situaţii documente justificative şi legitimaţii de serviciu care să ateste calitatea invocată de persoanele care pretind că reprezintă diverse instituţii sau prestează anumite activităţi.


Intră acum și în grupul de