Tanar de 26 de ani, trimis pe mana medicilor, dupa o bataie in barul unde petrecea


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce s-a luat la bătaie cu un alt tânăr într-un bar de pe raza localităţii.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orelor 21:30, când victima, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie cu un tânăr de 17 ani din comuna Valea Moldovei. Când de la vorbe s-a ajuns la pumni, adolescentul nu a stat prea mult pe gânduri, a spart o sticlă de bere şi a început să-l lovească pe tânărul de 26 de ani.

ambulanta noaptea

Alertaţi, poliţiştii au ajuns de urgenţă la faţa locului aplanând conflictul şi solicitând prezenţa unui echipaj de ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde, i s-a stabilit diagnosticul de „plagă tăiată latero-cervical stâng, plagă tăiată metacarpiano-falangiană mâna dreaptă”, urmând ca luni să fie prezentat la Serviciul de Medicină Legală Suceava.

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate  se va dispune procedural”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de