Razbunare in traficul rutier, pe fondul unor neintelegeri mai vechi


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, unul de 22 de ani domiciliat în Şcheia, dar cu reşedinţa în oraşul Frasin, iar celălalt de 20 de ani, din Frasin, judeţul Suceava, au devenit miercuri noapte victimele unei răzbunări pe când se aflau cu maşina în traficul rutier.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat în jurul orelor 21:00, pe când tinerii se întorceau către casă după ce anterior au mers până în localitatea Moldoviţa pentru a cumpăra ouă încondeiate.

„În timp ce se deplasau pe DJ 176, la intersecția cu DN 17A, în comuna Vatra Moldoviței, au fost blocați în trafic de cel puțin trei autoturisme din care au coborât mai multe persoane necunoscute care, fără motiv, au început să-i lovească cu pumnii, picioarele și mai multe obiecte contondente. Cu aceeași ocazie a fost avariat și autoturismul victimelor fiind spartă sticla la una dintre oglinzile retrovizoare, aripa stânga față a fost înfundată, parbrizul crăpat, iar capota a fost îndoită în mai multe puncte”, ne-au comunicat sursele citate.

După ce agresorii au plecat de la fața locului, tinerii au apelat la 112, însă nu au rămas la fața locului, plecând în orașul Frasin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că suspecți de comiterea faptelor sunt patru tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 23 de ani, toţi din satul Ciumîrna, comuna Vatra Moldoviței, între unul dintre agresori şi o rudă a uneia dintre victime existând o stare conflictuală mai veche.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de