Matusa ingrijorata de disparitia nepotului! El a plecat in schimb cu agoniseala femeii!


Intră acum și în grupul de

Un caz de dispariţie anunţat la poliţie s-a transformat în urma cercetărilor efectuate într-unul de furt între rude încercându-se acum prinderea hoţului. Totul a început, potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, sâmbătă după-amiază când poliţiştii au fost chemaţi în ajutor pentru a-l găsi pe un tânăr de 36 de ani care nu a mai revenit la domiciliu.

Este vorba despre un băiat din comuna Gruia, judeţul Ilfov, care locuia din luna ianuarie la mătuşa lui în satul Măzănăiești, comuna Drăgoiești, judeţul Suceava. Aproximativ din aceeași perioadă se deplasa aproape zilnic la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din satul Brăiești, comuna Cornu Luncii, unde presta diferite activități ca muncitor necalificat.

Vineri dimineaţă tânărul a plecat aproape de orele 06:00, cu o bicicletă, aparținând familiei unde locuia, în direcția locului de muncă, fără a da explicații în plus față de zilele precedente. Pe parcursul zilei a fost apelat de mai multe ori pe numărul său de telefon atât de către mătușa sa cât și de către o verișoara a sa, însă  acesta avea telefonul închis astfel că rudele s-au speriat să nu fi păţit ceva şi au solicitat a doua zi ajutorul poliţiştilor.

Poliţiştii şi-au dat seama imediat de ce băiatul şi-a închis telefonul deoarece „pe parcursul efectuării cercetărilor, la domiciliul mătuşii tânărului, s-a constatat că înainte de a pleca, acesta a sustras din locuinţă suma de 2.200 lei și 50 de euro” ne-au declarat sursele citate.


Intră acum și în grupul de