La asociatiile din municipiul Suceava încasari mai bune dar tot insuficiente


Intră acum și în grupul de

Populaţia municipiului reşedinţă de judeţ se pare că a răspuns în sfârşit pozitiv numeroaselor apeluri făcute de conducerea administraţiei publice locale sucevene cu privire la plata datoriilor către furnizorii de agent termic şi apă potabilă.

 

Potrivit viceprimarului oraşului, Ovidiu Doroftei, pe parcursul lunii martie încasările înregistrate au fost ceva mai bune atingându-se cifra de aproape 3 milioane de lei, dar tot insuficiente faţă de factura curentă care depăşeşte valoarea de 4 milioane de lei.

Ovidiu Doroftei 2

„Marţi, conducerea Primăriei Suceava va avea o nouă întâlnire cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului Suceava unde vom insista din nou pe necesitatea achitării datoriilor restante de către populaţie şi sperăm ca până la urmă toate discuţiile să se materializeze într-un efort comun pentru rezolvarea problemei” a declarat Ovidiu Doroftei.

 

Tot în cadrul şedinţei de marţi, municipalitatea va solicita sprijinul asociaţiilor de proprietari în ce priveşte redemararea campaniei de curăţenie de primăvară.

După un start blocat de înrăutăţirea vremii şi a precipitaţiilor sub formă de ninsoare, începând de luni echipele Rosal au trecut din nou la curăţarea arterelor de circulaţie iar în cel mai scurt timp vor putea fi văzute la acţiune şi cele ale Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava care vor „împodobi” oraşul cu aproape 400.000 de flori.


Intră acum și în grupul de