Accident cu doi raniti, pe DN 2, in zona localitatii Patrauti


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs, marţi dimineaţa, pe DN 2, în zona localităţii sucevene Pătrăuţi, două persoane fiind rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc după ce un autoturism ar fi fost tamponat din spate de un alt autovehicul şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului dintre cele două autoturisme au fost rănite două persoane.

Epureanu a spus că poliţiştii fac verificări urmând să stabilească dacă se confirmă declaraţiile şoferului care susţine că a fost tamponat din spate sau dacă a pierdut controlul volanului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Dan Moroşanu, pompierii militari de la Detaşamentul Suceava      s-au deplasat cu modulul SMURD pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă persoanelor implicate în accidentul rutier produs în zona localităţii Pătrăuţi. Pompierii au acordat primul ajutor medical de urgenţă persoanelor rănite, după care le-au transportat la spital.


Intră acum și în grupul de