Constantin Pascu preia functia de secretar al Consiliului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Şeful serviciului juridic şi contencios din Consiliul Judeţean Suceava, Constantin Paşcu, va prelua, timp de şase luni, funcţia de secretar al Consilului Judeţean Suceava, care a rămas vacantă, de luni, după ce fostul secretar al CJ Suceava, Dumitru Paşniciuc, s-a pensionat.

Potrivit unui comunicat al CJ Suceva, postul de secretar al Consiliului Judeaţean Suceava a devenit vacant după pensionarea lui Dumitru Paşniciuc şi va fi scos la concurs în perioada următoare.

Sursa citată arată că de la aceeaşi dată, Constantin Paşcu va prelua, temporar, funcţia de secretar al CJ Suceava pe o perioadă de maxim şase luni.

Constantin Paşcu, născut în data de 22.03.1949 în judeţul Suceava este încadrat la Consiliul Judeţean Suceava din data de 01 august 2000 pe post de consilier juridic-în Serviciul Juridic şi contencios, iar din 1 octombrie 2001 este şeful acestui serviciu.

Constantin Paşu a absolvit Şcoala Tehnică de Cooperaţie-Specialitatea Contabilitate, Liceul Economic, Facultatea de Drept şi este absolvent al unui masterat în specializarea Managmentul în Administraţia Publică din ţările Uniunii Europene.


Intră acum și în grupul de