Barbat din Arbore, in arest, dupa ce a distrus o masina a Politiei


Intră acum și în grupul de

parbriz spartUn bărbat de 29 de ani din comuna suceveană Arbore a fost reţinut marţi seara după ce a distrus, cu pietre, parbrizul şi geamurile unei maşini de Poliţie al cărui echipaj venise să aplaneze un scandal pe care individul îl producea la locuinţa sa.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, poliţiştii din comuna Arbore au fost sesizaţi marţi seara, prin 112, că un bărbat în vârstă de 29 de ani provoacă scandal la locuinţa sa. Un doi agenţi de poliţie au mers cu maşina de serviciu la locuinţa respectivă unde l-au găsit pe bărbat, care era în stare de ebrietate şi susţinea că este victima unei agresiuni.

Bărbatul a aruncat cu pietre în direcţia poliţiştilor şi spre maşina de poliţie, provocând mai multe avarii maşinii prin distrugerea parbrizului, a geamurilor de la portierele din faţă, îndoirea cupolei şi a portierelor şi a avariat şi rampei de semnalizare. Individul a fost imobilizat de poliţişti şi dus la sediul Postului de poliţie după care a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a dispus măsura reţinerii acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, pentru ultraj şi distrugere.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de