Barbat batut de trei tineri, in fata unei case din comuna Straja


Intră acum și în grupul de

Postul de Poliție Straja a fost sesizat joi seară despre faptul că un cetățean a fost agresat fizic de către trei persoane. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma verificărilor s-a stabilit că joi, în jurul orei 19.00, la domiciliul lui H.Elena, din comuna Straja, a sosit cetățeanul G.Murat, însoțit de către ginerele acesteia H.Dănuț.

Sursa citată precizează că în jurul orelor 20.00, G.Murat , însoțit de H.Elena s-a deplasat la un bar de pe raza comunei Straja. În fața barului acesta a avut o discuție cu P.Ioan și D.George, ambii din comuna Straja, după care a revenit la locuința lui H.Elena. Când G.Murat a ajuns în fața porții locuinței lui H.Elena, până la intrarea în curte, s-a întâlnit cu P.Ioan, de 31 ani, D.George, de 34 ani, ambii din comuna Straja și U.Stelian, de 27 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care au sosit la fața locului cu un autoturism de teren dinspre comuna Brodina.

„Conform declarațiilor martorilor identificați și audiați în cauză, cei trei susmenționați l-au agresat fizic pe G.Murat, în sensul că, P.Ioan i-a aplicat două lovituri cu un obiect contondent la nivelul brațelor, pe când D.George și U.Stelian i-au aplicat mai multe lovituri cu o bâtă, lovituri care au fost parate cu brațele, toate acestea petrecându-se pe podețul din fața curții. H.Elena a declarat faptul că P.Ioan, în timpul altercației a pătruns circa 2 metri în curtea locuinței sale, sens în care a formulat plângere prealabilă împotriva acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu”, informează IPJ Suceava.

Sursa citată mai arată că G.Murat s-a prezentat la Spitalul municipal Rădăuți unde a fost  examinat de către medicul de gardă, însă nu a fost necesară internarea acestuia în spital.

„În cursul zilei de vineri, G.Murat urmează a fi audiat în cauză spre a se stabili date despre faptele sesizate și participanții și dacă înțelege să formuleze plângere prealabilă penală în cauză. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind pe P.Ioan sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, precum și pe D.George și U.Stelian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca după lămurirea cauzei sub toate aspectele să fie propusă soluție procedurală în cauză, de către lucrătorii Postului de Poliție Straja”, informează IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de