A lasat usa de la garaj descuiata si s-a trezit fara motofierastraie si generatorul de curent


Intră acum și în grupul de

Poliția  municipiului Vatra Dornei a fost sesizată joi dimineaţă, de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, cu privire la faptul că în noaptea de miercuri spre joi persoane necunoscute au sustras din garajul ce se află în curtea locuinței un număr de trei motofierăstraie și un generator de 90 W.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în dimineața zilei de joi, bărbatul a constatat că din garajul situat în curtea locuinței sale, pe ușa neasigurată autorii au sustras un număr de trei motofierăstraie și un generator de produs curent electric.

Sursa citată precizează că valoare prejudiciului este de 3.600 lei,  în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat față de persoane necunoscute.

„Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să asigure uşile anexelor cel puţin printr-un sistem de închidere cu cheie astfel încât riscul de victimizare să fie cât mai scăzut şi să poată fi prevenite astfel de furturi”, transmite IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de