Barbat cercetat pentru furt de bijuterii din casa unde fusese angajat sa puna faianta


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Suceava este cercetat pentru furt după ce a luat şi amanentat bijuteriile din garsoniera unei femei unde fusese angajat să monteze faianţă pe perete.

 

O femeie în vâstă de 52 de ani din municipiul Suceava a sesizat sâmbătă seara Poliţia că în ultima săptămână i-au fost furate mai multe bijuterii.

Ea a precizat că de la 1 aprilie a primit în garsoniera ei o persoană care să-i monteze faianţa pe perete, iar pentru a-i facilita activitatea i-a înmânat bărbatului o cheie de la garsonieră.

În cursul zilei de vineri, când a verificat bijuteriile pe care le păstra în garsonieră, femeia a constat lipsa acestora.

Ea a discutat atât cu rudele apropiate cât şi cu bărbatul care a lucrat în garsonieră, toţi însă au negat că ar fi luat bijuteriile.

În aceste condiţii femeia a reclamat la Poliţie furtul, iar la scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului care a montat faianţa, un sucevean în vârstă de 32 de ani.

Acesta a recunoscut în timpul audierilor că vineri la prânz a văzut bijuteriile din garsoniera femeii şi a profitat de lipsa acesteia şi le-a furat. Ulterior, el a mers la o casă de amanet unde le-a amanetat pentru suma de 1700 lei, bani pe care i-a folosit în scop personal.

 


Intră acum și în grupul de