Acasă Actualitate Barbat cercetat pentru furt de bijuterii din casa unde fusese angajat sa...

Barbat cercetat pentru furt de bijuterii din casa unde fusese angajat sa puna faianta


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Suceava este cercetat pentru furt după ce a luat şi amanentat bijuteriile din garsoniera unei femei unde fusese angajat să monteze faianţă pe perete.

 



O femeie în vâstă de 52 de ani din municipiul Suceava a sesizat sâmbătă seara Poliţia că în ultima săptămână i-au fost furate mai multe bijuterii.

Ea a precizat că de la 1 aprilie a primit în garsoniera ei o persoană care să-i monteze faianţa pe perete, iar pentru a-i facilita activitatea i-a înmânat bărbatului o cheie de la garsonieră.

În cursul zilei de vineri, când a verificat bijuteriile pe care le păstra în garsonieră, femeia a constat lipsa acestora.

Ea a discutat atât cu rudele apropiate cât şi cu bărbatul care a lucrat în garsonieră, toţi însă au negat că ar fi luat bijuteriile.

În aceste condiţii femeia a reclamat la Poliţie furtul, iar la scurt timp poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului care a montat faianţa, un sucevean în vârstă de 32 de ani.

Acesta a recunoscut în timpul audierilor că vineri la prânz a văzut bijuteriile din garsoniera femeii şi a profitat de lipsa acesteia şi le-a furat. Ulterior, el a mers la o casă de amanet unde le-a amanetat pentru suma de 1700 lei, bani pe care i-a folosit în scop personal.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version