Delegatie de pompieri din Republica Moldova, intr-un schimb de experienta la ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

pompieri rep.moldova la ISU 2

O delegaţie de pompieri din Republica Moldova efectuează în săptămâna 07-14 aprilie 2013, un schimb de experienţă pe probleme profesionale, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, scopul acestei vizite este de a continua tradiţia bunelor relaţii cu pompierii din ţara vecină, de a prezenta modul de intervenţie şi procedurile de lucru în caz de situaţii de urgenţă şi de perfecţionare a colegilor din Republica Moldova în tactica stingerii incendiilor în cadrul bazei de pregătire a ISU Suceava de la Siret.

pompieri rep.moldova la isu 3

„În această dimineaţă, delegaţia condusă de Col.  Merzîncu Liviu Mihail şi formată din 10 ofiţeri a fost primită la sediul Inspectoratului, unde le-a fost prezentată tehnica de intervenţie din dotare. Ulterior, aceştia s-au deplasat la Palatul Administrativ, unde au fost primiţi de Prefectul judeţului Suceava, domnul Florin Sinescu şi de domnul Ilie Niţă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.  În continuarea schimbului de experienţă în judeţul nostru, pompierii moldoveni se vor deplasa la Garda de Intervenţie Siret, unde la baza de pregătire a pompierilor militari vor desfăşura diverse exerciţii demonstrative şi le vor fi prezentate diverse tactici de intervenţie folosite de pompierii suceveni. Plecarea delegaţiei de pompieri moldoveni este planificată pentru ziua de duminică, 14 aprilie 2013”, informează Moroşanu, într-un comunicat de presă.

pompieri rep.moldova la isu


Intră acum și în grupul de