Americanca de 15 ani, muscata de o leoaica de la Gradina Zoologica din Radauti


Intră acum și în grupul de

leoaica

Foto: evz.ro

O adolescentă de 15 ani din SUA, venită în vizită, împreună cu rudele ei şi alţi patru copii minori, la Grădina Zoologică din Rădăuţi, a fost muşcată, marţi, de o  leoaică.

Potrivit responsabilului  Grădinii Zoologice din Rădăuţi, Angela Olenici, fata a intrat într-un loc interzis şi a încercat să se joace cu felina. Adolescenta şi-a băgat piciorul între barele cuştii, iar leoaica i-a cuprins cu ambele labe din faţă piciorul şi a muşcat-o de gleznă.

Olenici a menţionat că un angajat care se afla la 20-30 de metri de zona respectivă a ajutat fetiţa şi a tras-o de lângă cuşcă, fiind apoi anunţată ambulanţa. „Fetiţa nu avea ce căuta în zona respectivă. Leoaica avea mâncare, ce era pe trapă. Probabil, fetiţa a vrut doar să se joace, dar nu avea voie în zona respectivă”, a mai spus Olenici care a subliniat că există bare de protecţie pe care fata le-a ignorat.

Fata a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi unde a primit îngrijiri şi are mobilitate, au declarat surse medicale. Ulterior, adolescenta a fost transferată la SJU Suceava pentru investigaţii suplimentare.


Intră acum și în grupul de