Stagii internationale de practica si de voluntariat pentru studentii suceveni prin AIESEC


Intră acum și în grupul de

Universitatea Suceava  PasajAIESEC Suceava oferă studenţilor posibilitatea, până în data de 30 aprilie 2013, de a merge într-un stagiu internaţional de practică sau de voluntariat, se arată pe site-ul usv.ro.

Potrivit sursei, în momentul de faţă, organizaţia din Suceava recrutează studenţi şi recent absolvenţi de studii superioare pentru stagii de practică pe domeniile marketing şi educaţie. Cel mai important beneficiu pe care aceştia îl poţi obţine este experienţa dobândită în câteva luni de practică într-o companie internaţională, experienţă prin care vor reuşi să-şi facă o imagine despre modul de lucru într-un mediu multicultural. Totodată, îi va ajuta să se dezvolte atât pe plan personal, prin interacţiunea directă cu diverşi oameni cu mentalităţi diferite, cât şi din punct de vedere profesional, având în permanenţă acces la metode noi şi abordări diferite de lucru în domeniu.

Prin intermediul Programului internaţional de voluntariat studenţii pot avea parte de experienţe inedite, timp de şase săptămâni într-o altă parte a lumii. Pot alege între social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie şi vor câştiga experienţă de lucru într-un mediu multicultural, cunoştinţe teoretice şi practice, impact semnificativ asupra dezvoltării personale şi profesionale, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, public speaking, a responsabilităţii sociale şi a capacităţii de a înţelege oamenii din jur etc.

“AIESEC propune oportunităţi în toate cele 110 ţări în care este prezent, însă, în cadrul acestei recrutări, ţările care oferă  la momentul actual cel mai mare număr de programe pentru tineri sunt: India, China, Germania, Norvegia, Rusia, Polonia, Brazilia şi Turcia. Pentru mai multe detalii studenţii sunt aşteptaţi la punctele de informare din corpul E sau A, sau pot accesa site-ul www.aiesec-suceava.ro”, se arată pe site-ul instituţiei de învăţământ superior din Suceava.

Conform aceleiaşi surse, în data de 18 aprilie, începând cu ora 20.00, în corpul E al universităţii, sala 005, va avea loc evenimentul de prezentare al stagiilor de voluntariat şi de practică. Tot atunci studenţii suceveni vor putea afla mai multe despre AIESEC şi despre internship-urile pe care le oferă. Ei vor avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate în diverse ţări prin intermediul programelor susţinute de asociaţie.

 


Intră acum și în grupul de