Un pieton din Radauti a fost accidentat intentionat cu masina de un tanar fara permis


Intră acum și în grupul de

Un rădăuţean de 42 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de un tânăr fără permis de conducere. Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Rădăuţi, conducea, joi după amiaza, un autoturism înmatriculat în Italia pe o stradă din localitate, iar la un moment dat, trecând cu viteză printr-o baltă, a stropit doi pietoni, aflaţi pe acostament.

Între şofer şi unul dintre pietoni, un rădăuţean în vârstă de 42 ani, a avut loc un schimb de replici, ocazie cu care şoferul i-a ameninţat, dar a plecat mai departe. După ce a parcurs circa 20 de metri, şoferul a întors autoturismul, a pătruns pe acostament unde l-a lovit cu intenţie pe pietonul cu care se certase după care a părăsit locul accidentului. Bărbatul lovit a fost dus la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu:  „contuzie gambă stângă, hematom gambă stângă”.

Poliţiştii au reuşit identificarea şoferului şi autoturismului, tânărul fiind dus la sediul poliţiei unde s-a constatat că nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. El a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instaneţei cu propunere de arestare preventivă pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.


Intră acum și în grupul de