Tigari ascunse in pragurile si podeaua unui autoturism (FOTO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în pragurile şi podeaua unui autoturism, peste 1.000 pachete ţigări. Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării.

Potrivit  Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, duminică dimineaţă, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Andrei T. de 26 ani, domiciliat în municipiul Botoşani, conducând un autoturism  marca Opel Meriva.

 „Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă în pragurile şi podeaua maşinii cantitatea de 1.090 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de 1.330 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali deoarece acesta avea confecţionate locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor”, informează sursa citată.


Intră acum și în grupul de