Acasă Actualitate Gospodarie din Arbore incendiata de un barbat cu probleme psihice

Gospodarie din Arbore incendiata de un barbat cu probleme psihice


Intră acum și în grupul de

incendiu padure 04

Un bărbat cu probleme psihice din localitatea suceveană Arbore a incendiat, luni seară, gospodăria tatălui său. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava,  postul de Poliție Arbore a fost sesizat luni seară cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la locuința unui bărbat, de 75 ani din localitate.



Din primele verificări, a rezultat faptul că un localnic, de 50 ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, pe fondul unor neînțelegeri cu tatăl şi cu fratele său a incendiat grajdul, după care a plecat de la domiciliu. Focul s-a extins la o anexă dintre grajd și casă, după care a cuprins și casa. Incendiul a fost stins de pompierii militari, care au stabilit cauza: <<împrejurarea determinantă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere>>”, precizează sursa citată.

Bărbatul care a pus focul a fost depistat pe raza comunei și internat la Spitalul de Psihiatrie Rădăuți, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ,,distrugere”, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version