Transformator electric furat de hoti, recuperat de politisti dupa o urmarire cu focuri de arma (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mai multe focuri de armă au fost trase, miercuri de poliţiştii suceveni, pentru prinderea unor persoane suspectate că ar fi furat un transformator electric ce deservea mai multe locuinţe din comuna suceveană Gălăneşti.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, un bucureştean care locuieşte în comuna Gălăneşti a sesizat, miercuri dimineaţa, Poliţia ca în apropierea locuinţei sale se află două autoturisme, iar mai multe persoane sunt în zona unui stâlp al reţelei electrice pe care se află montat un transformator ce deserveşte trei locuinţe din zonă. El a arătat că alimentarea cu energie electrică a casei sale s-a oprit şi crede că situaţia a fost generată de respectivele persoane.

Un echipaj de poliţie din secţia Gălăneşti a mers spre zona indicată, iar pe un drum comunal a observat din sens opus un autoturism de culoare închisă care venea cu viteză şi care, la vederea poliţiştilor a virat spre câmp, pe arătură, pentru a nu fi identificat.

Unul dintre poliţişti a sesizat că portbagajul autoturismului respectiv s-a deschis, iar în interior era un colet metalic, asemănător unui transformator electric, motiv pentru care, după somaţii, a tras cinci focuri înspre pneurile autoturismului. Şoferul nu a oprit şi a continuat să meargă pe terenurile agricole şi drumuri neamenajate din zonă spre comuna Voitinel.

Polţiştii au urmărit autoturismul folosindu-se de drumurile paralele şi de terenurile nearate, iar în timpul urmăririi, transformatorul electric furat a căzut din portbagajul autoturismului urmărit, fiind recuperat.

Poliţiştii fac în prezent cercetări pentru identificarea hoţilor şi stabilirea circumstanţelor producerii acestui eveniment, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de