Trei case cuprinse de flacari la Radaseni


Intră acum și în grupul de

incendiu noaptea gospodarie

Pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni au intervenit, joi, imediat după miezul nopţii, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni. La locul intervenţiei, ardeau două case de locuit, anexele şi acoperişul de la o treia casă de locuit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Dan Moroşanu, la prima gospodărie au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 75 mp, depozitul de animale şi furaje pe o suprafaţă de 80 mp, acoperişul celeilalte case pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, bunuri şi aparatură electrocasnică.

La a doua gospodărie  au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 60 mp, o anexă formată din bucătărie de vară, şură şi o magazie de lemne pe o suprafaţă totală de 110 mp, bunuri şi aparatură electrocasnică.

La a treia gospodărie a ars peretele exterior din lambriu PVC. În urma incendiului, o femeie de 52 de ani a suferit un atac de panica, aceasta, după ce a primit primul ajutor medical de urgenţă a fost transportată de un echipaj SAJ la spitalul din Fălticeni.

„Prin intervenţia lor, pompierii au reuşit stoparea propagării incendiului la biserica satului a cărui prăznicar era la distanţa de 1 m faţă de locuinţa incendiată. Cauza probabilă de incendiu a fost scurtcircuit electric produs din cauza unei siguranţe fuzibile supradimensionată”, a precizat Dan Moroşanu.


Intră acum și în grupul de