Un tânăr moldovean vroia să intre în Ucraina cu un autoturism de lux furat din 2011


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Republica Moldova este in momentul de față cercetat pentru tăinuirea de furt după ce a fost depistat, in ziua de sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe când vroia să intre în Ucraina conducând un autoturism BMW X5 furat din Italia din anul 2011.

masina vama2

Potrivit Serviciului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Chişinău s-a prezentat, sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, conducând un autoturism marca BMW X5.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul în cauză, figurează ca fiind furat din Italia, fiind căutat prin Interpol încă din anul 2011.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a preluat autoturismul din Milano, de la un conaţional de-al său şi că nu ştia că este furat.

Cetăţeanul moldovenea este cercetat pentru tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare 20.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F. Rădăuţi, în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de