Bărbat reţinut după ce a accidentat mortal un tânăr şi a rănit un băiat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din oraşul sucevean Cajvana a fost reţinut, sâmbătă seara, după ce, fiind băut, a condus o autoutilitară deşi nu are permis de conducere şi a intrat într-un motoscuter accidentând moral un tânăr şi rănit grav un adolescent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceva, un bărbat în vârstă de 57 de ani din oraşul Cajvana, fără permis de conducere, conducea sâmbătă seara o autoutilitară pe un drum comunal din interiorul oraşului, iar la un moment dat nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat într-un motoscuter condus regulamentar de un localnic în vârstă de 21 de ani, care nu avea permis de conducere pentru nici un fel de categorie auto.

În urma impactului conducătorul motoscuterului a murit, iar un adolescent în vârstă de 14 ani, pasager pe motoscuter, a fost rănit grav. Cei doi nu purtau cască de protecţie.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de