Femeie din Dorna Arini, adusa la spital in coma de gradul III


Intră acum și în grupul de

ambulanta spital judetean

Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic, duminică, de către medicul de gardă al Spitalului Municipal Vatra Dornei, despre faptul că a fost adusă cu ambulanţa P.Felicia, de 50 ani, din comuna Dorna Arini, care se află în comă și cel mai probabil a fost agresată, însă leziunile sunt vechi de mai multe zile, urmând a fi transferată la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, la Spitalul Vatra Dornei, cea în cauză nu a putut fi investigată, stabilindu-i-se următorul diagnostic : „comă gr. III, suspect hematom emisferic stâng, t.c.c. acut deschis, posibil agresiune, h.t.a. etilism cronic”.

„În urma audierii fiicei soţilor P.,  R.Cristina, care locuiește împreună cu părinții și soțul ei R.Marius, a rezultat că în seara de 22.04.2013, în jurul orei 22.00, a izbucnit un scandal pe fondul consumului de alcool între tatăl P.Dragoș și mama sa P.Felicia, ocazie cu care cei doi s-au lovit reciproc. Nu au coborât la parterul imobilului ca să vadă ce se întâmplă, deoarece cei doi soți obișnuiau să se mai certe pe fondul consumului de băuturi alcoolice. A doua zi a observat că mama sa prezenta vânătăi la nivelul ochilor, ocazie cu care i-a povestit că a fost bătută de P.Dragoș”, precizează sursa citată.

P.Felicia este cunoscută ca şi consumatoare de băuturi alcoolice, iar în cursul zilei de 27.04.2013, în jurul orei 17.00, a consumat dintr-o sticlă de 3 litri, cu etichetă de votcă, un lichid de culoare albastră, moment în care a fost surprinsă de fiica sa, care i-a luat recipientul. P.Dragoș a declarat că sticla de 3 litri din care a băut soţia sa conţinea antigel, era aproape plină și se afla iniţial în garaj.  „În dimineața de 28.04.2014, ora 09.30, R.Cristina a găsit-o pe mama sa întinsă în pat în stare de inconștiență, după care l-a anunțat pe tatăl ei P.Dragoș, acesta din urmă solicitând echipajul de ambulanță”, arată IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate în vederea clarificării tuturor aspectelor cazului și în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei și a datelor rezultate din cercetări se vor dispune măsurile ce se impun.  Legat de aspectele de lovire asupra lui P.Felicia, cadrele Poliţiei municipiului Vatra Dornei s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii prev. si ped. De art. 180 alin. 1 indice 1, din C.P. şi se va dispune procedural, arată IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de