Gigi Becali, dupa gratii. Vezi in cat timp ar putea iesi din inchisoare

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar luni seara deputatul independent s-a prezentat în arest, fiind transferat în Penitenciarul Rahova.

Potrivit antena3.ro, Patronul Stelei va sta în Penitenciarul Rahova vreme de trei săptămâni, timp în care i se vor face mai multe teste fizice, cât şi psihologice, iar după această perioadă va fi transferat la Penitenciarul Jilava, unde îşi va ispăşi restul pedepsei într-un regim semi-deschis – va ieşi la muncă atât în interiorul, cât şi în exteriorul închisorii, fiind păzit de gardieni.

Potrivit surselor din interior, Gigi Becali l-ar putea avea drept coleg de celulă pe Marius Locic, condamnat şi el într-un dosar de corupţie. Locic a fost unul din susţinătorii Stelei, sponsorizând în repetate rânduri echipa finanţată de Becali.

Cât despre timpul pe care Gigi Becali ar urma să îl petreacă în închisoare, cel mai probabil va fi de un an jumătate, însă depinde de felul în care se va comporta, scrie antena3.ro.