Bacauan mort la o stana din Dornesti, dupa ce foarfecele de tuns oi i-a patruns in piept

Un băcăuan în vârstă de 37 de ani, angajat ca zilier la o societate comercială din Şcheia, cu punct de lucru în Dorneşti, şi-a pierdut viaţa, după ce foarfecele cu care tundea o oaie i-a pătruns în zona pieptului, provocându-i două plăgi.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a fost sesizat luni despre faptul că la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Șcheia, situat pe islazul comunal Dornești s-a produs autoaccidentarea unui bărbat de 37 ani, din comuna Plopana, judeţul Bacău, zilier în cadrul firmei. Potrivit IPJ Suceava, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că societatea din Șcheia deține un punct de lucru în comuna Dornești, în cadrul căruia funcționează o stână de oi amplasată pe islazul comunal, în extravilanul localității.

„Luni, la stână a fost organizată activitatea de tundere a oilor, la care au participat 4 persoane printre care şi victima din care unul angajat în calitate de muncitor necalificat, ceilalți angajați în calitate de zilieri.  În jurul orei 13.55, în timp ce zilierii tundeau câte o ovină, animalul ce era tuns de victimă s-a zbătut rostogolindu-se cu aceasta, moment în care foarfecele de tuns pe care-l mânuia bărbatul i-a pătruns în zona pieptului, provocându-i două plăgi”, precizează sursa citată.

Colegii de muncă au solicitat intervenția unui echipaj al S.M.U.R.D. Rădăuți, care ajuns la fața locului a încercat resuscitarea victimei fără succes. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul.