Sucevean, prins in timp ce incerca sa vanda 50 de grame de heroina


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava,  sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au surprins în flagrant, joi după amiaza, la recepţia unui hotel din municipiul Suceava, un tânăr sucevean care avea asupra sa, în vederea comercializării, aproximativ 50 de grame de substanţă sub formă de pulbere de culoare maronie, ce prezenta suspiciuni a fi heroină.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, substanţa a fost analizată de Laboratorul Analize şi Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Iaşi, care a stabilit că era heroină în amestec cu cofeină.

Totodată, anchetatorii au mai stabilit că alţi patru tineri de pe raza judeţului Botoşani au procurat heroină din Franţa, atât pentru consum propriu cât şi pentru vânzare.

Continuând investigaţiile, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Suceava i-au prins în flagrant pe ceilalţi patru suspecţi, toţi din oraşul botoşănean Săveni, imediat după ce au comercializat aproximativ 70 de grame de heroină.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, identificării tuturor suspecţilor, urmând a se dispune măsuri preventive în consecinţă, precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de