Doi contrabandisti din Fundu Moldovei, retinuti, dupa ce au fost prinsi cu tigari de un miliard de lei vechi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Vatra Dornei au depistat duminică seara, în trafic, pe DN 17, pe traseul Mestecaniş-Vatra Dornei, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Fundu Moldovei, iar imediat a fost oprită şi o  autoutilitară condusă de un tânăr din Fundu Moldovei,  în care, în urma controlului efectuat au fost găsite mai multe cartuşe de ţigări cu timbru extracomunitar.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, din verificări a rezultat că autoutilitara aparţine primului şofer oprit în trafic.

Cei doi suceveni au fost duşi la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, pentru efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care în autoutilitară au fost găsite o mie de cartuşe de ţigări, respectiv 200.000 ţigarete, cu o valoare de piaţă de 100.000 lei.

Ambii şoferi au fost reţinuţi pentru  24 ore pentru contrabandă şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de