Premiul I la Sesiunea studenteasca ZTS Timisoara, pentru reprezentantii USV


Intră acum și în grupul de

Premiere Abel si SergiuDoi studenţi din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava au obţinut premiul I după ce au participat la „Zilele Tehnice Studenţeşti 2013” de la Timişoara, informează într-un comunicat de presă, prof. univ. dr. Ştefan Purici, prorector pentru imaginea instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, studenții Abel Lucian TORAC, Sergiu PAȚA și Sorin CHIHAIA din cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor a Universității „Ştefan cel Mare” Suceava au participat în perioada 19-24 mai 2013, la Conferința „Zilele Tehnice Studențești 2013″, ediția a XVII-a, organizată de Liga Studenților din Facultatea de Mecanică, Timișoara, cu două proiecte – „Sistem de monitorizare a calității  surselor de apă potabilă” și „Utilizabilitatea SOLID STATE drive pe diferite domenii de aplicație”.

În document se arată că, în cadrul sesiunii de lucrări științifice echipa FIESC a USV formată din studenții TORAC Abel Lucian și PAȚA Sergiu s-a clasat pe locul I cu lucrarea „Sistem de monitorizare a calității  surselor de apă potabilă”,  realizată sub îndrumarea domnului conf. univ. dr. ing. Călin Horațiu CIUFUDEAN.

„Felicitări studenților noștri și profesorului coordonator!”, transmite Purici în comunicat.


Intră acum și în grupul de