Florconstruct, printre ofertantii la licitatia de reparatii a drumurilor in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

ion lungu 3

La licitația pentru desemnarea firmei ce va repara drumurile din municipiul Suceava în următorii doi ani au fost depuse până joi, data limită, patru oferte. Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, au depus oferte firma Tehnica Assits Botoșani în asociere cu o altă firmă, asocierea dintre SUCT SA Suceava, Florconstruct SRL Suceava și ConBucovina Suceava, SCCF Timișoara și firma Geiger România.

Edilul-şef a precizat, joi, că ofertele vor fi analizate de comisia de licitație care va stabili câștigătorul. Contractul se va încheia pentru o perioadă de doi ani și este în valoare de 28 de milioane de lei.

Firma Florconstruct împreună cu SUCT SA a câştigat, anul trecut, licitația anuală de reparare a drumurilor din municipiu, contractul fiind de 14 milioane de lei. Proprietarul firmei Florconstruct este inclulpat într-un dosar de evaziune fiscală cu materiale de construcții.

 Ion Lungu a spus că a decis organizarea de licitații multianuale pentru a se elimina blocajele în activitatea de reparare a drumurior generate procedura de selecție pentru atribuirea contractelor anuale.


Intră acum și în grupul de