Tanarul acuzat ca si-a omorat verisoara intr-o padure, in arest preventiv


Intră acum și în grupul de

arest

Tânărul în vârstă de 19 ani, din satul Clit al comunei sucevene Arbore, acuzat că şi-a omorât, într-o pădure, verişoara în vârstă de 14 ani,  din cauză că aceasta  nu a vrut să întreţină relaţii sexuale cu el, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, vineri după-amiază, de Tribunalul Suceava, pentru omor calificat.

Cadavrul unei fete în vârstă de 14 ani dintr-o comună suceveană, dată dispărută de două săptămâni, a fost găsit, joi seara, într-o pădure, cu urme de lovituri, iar principalul suspect, un tânăr în vârstă de 19 ani, vărul fetei a fost audiat şi a recunoscut fapta. Familia adolescentei a sesizat în 18 mai dispariţia acesteia, arătând că fata a plecat de acasă cu o zi înainte şi nu a mai revenit.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii au căutat-o pe fată cu efective sporite, făcând, totodată, investigaţii specifice şi luând în calcul toate ipotezele privind dispariţia minorei.

 În urma investigaţiilor şi căutărilor, joi seară, la ora 19.00, poliţiştii au descoperit cadavrul fetei într-o zonă împădurită aparţinând Cantonului Silvic Saca, din cadrul Ocolului Silvic Solca, cu semne vizibile de violenţă, iar principalul suspect de comiterea faptei, a fost identificat la scurt timp, fiind un tânăr în vârstă de 19 ani, vărul victimei.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul a încercat să întreţină relaţii sexuale cu fata care a refuzat, iar acesta a lovit-o, a strâns-o de gât şi a tăiat-o în zona gâtului, adolescenta murind. O eventuală agresiune sexuală urmează să fie stabilită în urma necropsiei, au precizat sursele citate.

 Tânărul a fost reţinut joi seara, iar vineri după amiaza Tribunalul Suceava a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile.

 


Intră acum și în grupul de