15.000 pachete de tigari de contrabandă, confiscate in P.T.F. Siret


Intră acum și în grupul de

ucraineni Vama SiretPoliţiştii de frontieră din P.T.F. Siret –I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei împreuna cu lucrătorii vamali au descoperit marţi într-un microbuz marca „Mercedes Benz” în care se aflau doi cetăţeni ucraineni, 15.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ce erau ascunse într-un locaş special amenajat sub forma unui perete despărţitor ce delimitează compartimentul pasageri de compartimentul bagaje.

Ţigările, în valoare de aproximativ 27.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar cei doi cetăţeni ucraineni sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Potrivit comisarului şef de poliţie Ilie Poroch Seriţan, marţi, în jurul orei 15.30, s-au prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni ucraineni, intr-un microbuz marca Mercedes Benz.

„Existând suspiciuni că aceştia transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă, într-un locaş special amenajat sub forma unui perete despărţitor ce delimitează compartimentul pasageri de bagaje, cantitatea de 15.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 27.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane, cu vârste de 24 respectiv 45 de ani, sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Totodată, microbuzul a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor”, precizează Ilie Poroch-Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de