Sucevean înţepat cu briceagul în piept, de mai multe ori, de tatăl prietenei sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 62 de ani este cercetat de poliţişti după ce, cu un briceag, l-a înţepat în piept de mai multe ori pe prietenul fetei sale, în timp ce cei doi vorbeau în dreptul porţii.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat în vârtă de 39 de ani din localitatea suceveană Văratec s-a prezentat, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru îngrijiri medicale, având mai multe plăgi înţepate în zona pieptului, dar a refuzat să fie internat.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul are o relaţie cu o femeie din localitatea Văratec, cu care familia acesteia nu sunt de acord.

Bărbatul a mers vineri seara la locuinţa femeii unde a stat de vorbă cu aceasta în dreptul porţii de acces în curte, iar la un moment dat, tatăl femeii, în vârstă de 62 de ani, a venit pe strada din faţa casei şi i-a văzut pe cei doi vorbind.

El a scos din buzunar un briceag cu care a lovit pe prietenul fetei sale în zona pieptului, de mai multe ori.

Victima a fugit acasă, iar sâmbătă, cu autoturismul fratelui său a mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava unde i s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

Tatăl femeii este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi pentru „portul fără drept a unui obiect anume confecționat pentru tăiere în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică”.


Intră acum și în grupul de