Trei clienti Iulius Mall Suceava au fost premiati cu sejururi „All Inclusive” pe litoral


Intră acum și în grupul de

litoral romanescIulius Mall Suceava a desemnat câştigătorii campaniei „O vară all inclusive”, desfăşurată în perioada 31 mai – 16 iunie 2013. Cei mai norocoşi pasionaţi de shopping vor pleca în trei sejururi de răsfăţ pe malul mării, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Bogdan Apetroae, magistrat în vârstă de 38 de ani, Mihaiela Axînti, educatoare în vârstă de 33 de ani, şi Anca Maria Mateiciuc, elevă în vârstă de 19 ani, sunt cei trei norocoşi care vor petrece vacanţe de relaxare pe plaja însorită a litoralului autohton. Câştigătorii au făcut cumpărături de peste 100 de lei din magazinele lor preferate din Iulius Mall Suceava, iar tragerile la sorţi le-au adus câte un bilet pentru un sejur distractiv la mare, alături de persoana iubită.

În luna iunie, Iulius Mall Suceava şi-a premiat cumpărătorii fideli cu 3.500 de premii de vacanţă. Zilnic, pe toată durata campaniei, clienţii au fost răsplătiţi cu vouchere de cumpărături, cosmetice şi accesorii pentru plajă, torturi de îngheţată, grătare sau băuturi răcoritoare.

În document se mai arată că, Iulius Mall continuă competiţia pentru premii de vacanţă pe pagina de Facebook.  Până pe 24 iunie, prietenii Iulius Mall Suceava care încarcă pe pagina de Facebook a mall-ului o fotografie inedită, realizată la o ieşire în aer liber alături de prieteni, vor participa la cele trei tombole speciale pentru un „Picnic de 5 stele”.

Departament PR


Intră acum și în grupul de