Barbat scos din masina si batut in apropierea unei discoteci din Dragoiesti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Ilişeşti a fost bătut de mai mulţi indivizi în apropierea discoteci din satul Drăgoieşti.

Potrivit Poliţiei, duminică dimineaţa în jurul orei 1.30, un bărbat în vârstă de 39 de ani împrecună cu doi tineri de 23 de ani, toţi din comuna Ilişeşti se aflau în apropierea discotecii din Drăgoieşti într-un autoturism.

Lângă maşină a venit un grup de tineri necunoscuți, care au deschis portiera autoturismului, l-au scos pe bărbatul de 39 de ani după care l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona feței, cauzându-i leziuni.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță a Spitalului orășenesc Gura Humorului, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava și internat cu diagnosticul ,,traumatism cranio facial acut și suspect de fractură piramidă nazală’’.

Poliţia a deschis un dosar penal, față de autori necunoscuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de