Clujean de 33 de ani, suspectat ca a furat un autoturism din curtea societatii unde a lucrat ca muncitor necalificat


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 43 de ani a sesizat duminică poliția despre faptul că persoane necunoscute i-au furat autoturismul care se afla parcat în curtea  unei societăți comerciale din municipiul Suceava.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Suceava, în urma audierii, reclamantul a declarat polițiștilor faptul că duminică, în jurul orei 10.45, a constatat că lacătul care asigură porta de intrare al societăţii este distrus, iar din interior a fost sustras un autoturism care aparţine unui cetățean din comuna Dumbrăveni și care se afla în curtea societăţii de circa o săptămână pentru reparații.

„Cheile autoturismului erau puse în atelierul din cadrul societăţii, au constatat poliţiştii cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, iar uşa de acces pentru autoturisme era deblocată din interior. Tot din interiorul atelierului au mai fost sustrase mai multe bunuri, respectiv două bormaşini cu acumulatori, două încărcătoare acumulatori, un aspirator tapiţerii, doi acumulatori auto fără marcă, două truse de scule,  o staţie de emisie recepţie, valoarea prejudiciului este de aproximativ 10.000  Euro”, precizează sursa citată.

Suspect de comiterea faptei esteun bărbat, de 33 ani, domiciliat în municipiul Cluj Napoca, fără forme legale pe raza municipiului Suceava, care a lucrat în calitate de muncitor necalificat la societatea păgubită.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat, în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului, menţionează sursa citată.


Intră acum și în grupul de