Strazile din municipiul Suceava vor fi reparate de o asociere de trei firme. Vezi ce l-a intrigat pe primarul Lungu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

ploaie trafic 1

Contractul pentru repararea de străzi din municipiul Suceava, în valoare de 28 de milioane de lei, câştigat de asocierea dintre firmele sucevene SUCT, Florconstruct şi ConBucovina, a fost semnat miercuri. În cadrul conferinţei de presă care a avut loc miercuri dimineaţă la sediul Primăriei Suceava, primarul Ion Lungu, s-a arătat intrigat că nu a fost depusă nici o contestaţie în termenul legal. „Nu au fost contestaţii. E chiar curios”, a spus primarul.

Edilul-şef sucevean declara în urmă cu două săptămâni, după ce a anunţat că asocierea dintre firmele sucevene SUCT, Florconstruct şi ConBucovina a câştigat licitaţia pentru repararea drumurilor din municipiu că, de regulă, în urma unor asemenea licitaţii se depun contestaţii.

Firma Florconstruct, împreună cu SUCT SA, a câtigat şi anul trecut licitaţia anuală de reparare a drumurilor din municipiu, contractul fiind de 14 milioane de lei.

Patronul firmei Florconstruct, Vasile Florea, a fost reţinut, în luna mai, într-un dosar de spălare de bani şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 9,8 milioane de euro, prin tranzacţii fictive cu materiale de construcţii. Ulterior, Tribunalul Suceava a decis ca Florea să fie cercetat în libertate.


Intră acum și în grupul de